Aorta presenteert: 'DE LUITENANT VAN INISHMORE ... 29, 30 en 31 maart 2019... Reservaties: leo.van.tilborg@telenet.be!!!
Menu

Links

Voorstellingen theaterjaar 2007

Smullen met Snullen

Theaterwerkgroep Aorta presenteert op 7, 8 en 9 december 2007

"Smullen met Snullen"

Auteur: Francis Veber, Regie: Leo van Tilborg

"Smullen met snullen" is een spel uitgevonden door Pierre Abeloos. Elke woensdagavond komen Pierre en zijn yuppievrienden samen voor een diner. Elk van hen nodigt een "snul" uit.
Klik hier voor groot formaat
Het spelletje bestaat er uit om eens goed te lachen met de ideeŽn en opvattingen van de "snullen". Op het einde van de avond wordt de "snul van de avond" gekozen en diegene die deze "snul" heeft uitgenodigd, is de winnaar. Deze keer heeft Pierre, een succesvolle uitgever, een snul van wereldklasse uitgenodigd : Frans Verdonck, ambtenaar op het Ministerie van FinanciŽn en bouwer van maquettes op schaal met lucifers. Pierre is er zeker van dat hij die avond zal winnen. Wanneer Frans bij Pierre aankomt vindt hij hem echter gevloerd door een lumbago en achtergelaten door zijn vrouw. Frans probeert Pierre te helpen en zo ondervindt Pierre dat hij deze "snul" beter nooit had uitgenodigd.

Timothy Theys, Bieke Meuldermans, Mieke Wuyts, Claude Lioret, Dirk Aerssens, Wendy De Beukeleer, Wim Wets.

Locatie: Forttheater:Rogier Van der Weydenstraat 10
2650 Edegem (Fort 5) Routebeschrijving

Kaarten aan 7 Euro - leo.van.tilborg@pandora.be / Tel. 03/321.49.66

**************************************************************************************************************
Bella Italia

Theaterwerkgroep Aorta

presenteert

Bella Italia

In een bungalowpark in Italie hebben verschillende mensen een huisje gehuurd. Onder de vakantiegangers bevinden zich Cindy en Melody, twee hoertjes die niet op hun mond gevallen zijn. Binnen zeer korte tijd hebben ze de andere vakantiegangers tegen zich in het harnas gejaagd. Als Cindy en Melody dan ook nog worden beschuldigd van diefstal is het hek helemaal van de dam.

13 - 14 - 15 april 2007

 Afdrukbare Versie
Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord
This Site is powered by phpWebSite and is licensed under the GNU LGPL
Contact us for questions or remarks.